Петък, 19 Април 2024
   

Търсене на статия

Микрослушалки

Микрослушалка
микро слушалка
.
РАК
Гравиола срещу рак: 10 000 пъти по-силно от химиотерапията

Гравиола срещу рак: 10 000 пъти по-силно от химиотерапията

Гравиола лекува рак
Гравиолата се използва срещу рак

Екстракт от гравиола срещу рак

Представете си, че някой ви разкаже, че е получил от лекарите рецепта срещу рак на дебелото черво и на него е написано: екстракт от гравиола. Разбира се, че няма да му повярвате, защото от конвенционалната медицина това не може да се очаква.
Но би трябвало, защото проучването, което бе проведено 1996 г. доказва, че една от съставките на гравиолата (Annona muricata) е по-ефективна 10 000 пъти от фармацевтичните лекарства!

Проучването е проведено със семена от гравиола, като с фракциониране са получени 5 съединения от които cis-annonacin, което има селективна цитотоксична активност на карциномните клетки на дебелото черво и дори е 10 000 пъти по-силно от фармацевтичното лекарство adriamycin.
Adriamycin е търговско име на doksorubucin и е известен с прякора "червените дяволи", заради яркият червен цвят и страшните странични ефекти, които включват и животозастрашаващи и дори фатални последици, като увреждане на сърдечно-съдовата система. Липсата на "селективна цитотоксичност" - способността да се унищожат само раковите клетки, но не и здравите - е това, което прави лекарството adriamycin толкова опасно. Въпреки това, то е първият избор за лечение на различни видове рак почти вече половин век.


Проучването показва 10 000 пъти по-голяма ефективност на екстракт от  гравиола от обичайните фармацевтични лекарства за рак

След тези зашеметяващ резултати от 1996 г малко изследвания са направени за ефекта на гравиола срещу рака. Има проучване от 1999 г., което е показало ефективността на листата на гравиола срещу рака на простатата и панкреаса, както и друго от 2002 г., което показва антитуморна активност при рак на черния дроб, но нито едно от тези проучвания не беше така обещаващо, както това от 1996-та година.
През 2011 г. е публикувано проучване, което съобщава за перспективното изследване на влиянието на гравиола върху рака на гърдата. Изследователите открили, че екстракт от плода на гравиола потиска изражението на онкогените (гени, които причиняват рак). Онкоген известен като рецептор на епидермален растежен фактор (EGFR) обикновено е твърде изразен при рак на гърдата, а прекомерната експресия е свързана с лоша прогноза и устойчивостта на лекарствата, което я прави идеална цел за развитието на терапии.
В това проучване, мишки, които са получили 200 mg екстракт на гравиола на килограм храна в своята диета в продължение на пет седмици имали значително намаляване на протеиновата експресия при рак на гърдата.

Като цяло този плодов екстракт е в състояние да намали растежа на тумора с 32%, което означава, че може да има защитен ефект срещу EFRG при рак на гърдата.
В голяма степен липсват изследвания на животни или хора, за да се потвърди това проучване и ще живеем с надеждата, че те ще се осъществят.

До тогава ще вярваме в силата на природата, която е доказана.
Например, това растение гравиола, което расте в Южна и Централна Америка е известно със своите лечебни свойства вече повече от три хиляди години.

Традиционно, плодовете, листата, кората и корените са се използвали като успокоителни в народната медицина, а американските индиански лечители са го използвали за лечение на черния дроб, астма, сърдечни проблеми, артрит и за премахване паразити.

Използване на гравиолата

Днес гравиолата се използва и в Гвиана, където листата се използват като успокоително и като тоник за сърцето. Бразилците пият чай от гравиола, за да се отърват от проблемите с черния дроб, а масло от семената на гравиола се втриват в кожата при артрит. В Ямайка и в Западна Индия се ядат плодовете гравиола, за да се намали треската и за лечение на диария.

Тъй като някои от източниците посочват и някои възможни странични ефекти, ние сме длъжни да посочим обаче че те не са доказани с тестове върху хората, а са само възоснова на предположения. Странични явления са всъщност обичайни, като при някои лекарства, а именно, проучвания при животни показват, че тази билка има способността да намали кръвното налягане, така че при едновременно приемане на гравиола и хапчета за намаляване на кръвното налягане трябва да се консултирате с лекар. Също така по-големи количества може да предизвикат гадене. Възможно е коензим Q10 да неутрализира ефекта от гравиола.


Предполагаемата невротоксичност на гравиола произтича от предположението на френски учени, които са изучавали появата на голям брой случаи на заболяването Паркинсон (невронните дисфункция и дегенерация, която води до симптоми, които приличат на болестта на Паркинсон) в бедното население на Гваделупа. Тъй като те използват гравиола за храна и като лекарство се предполага, че това може да се дължи на консумация на тази билка, но това явление е сравнително ограничено.
Ботаник Лесли Тейлър казва, че семената и корените съдържат алкалоиди, за които тестовете показаха, че са с невротоксични ефекти, така че е препоръчително да използвате листата.


Има повече от две хиляди разновидности на тези растения в света, много от тях могат да осигурят допълнителни източници на полезни лекарства за човечеството. Надяваме се, че по-нататъшните изследвания ще позволят това растение да получи своето заслужено място в съвременната наука.

http://e-zdravey.com/bg/graviola-bilka-10-000-pati-po-silna-ot-himioterapiyata/#.UfVlQqxv_ER

 

AddThis Social Bookmark Button
 
РАК ЛЕЧЕНИЕ

Кой и защо крие, че ракът се лекува успешно още от 1969 година?

Осем милиона души по света всяка година умират от рак. Само в САЩ – половин милион. Очаква се  смъртността от тази болест през 2030 година да достигне 12 милиона. Ракът е една от най-разпространените причини за смъртта на хората до 85 годишна възраст. В Щатите от тази болест умира всеки четвърти човек, се казва в статията на Дейвид Айк.

Ние се лишихме от много свои свободи, когато се съгласихме да ни „защитават от тероризма”. Но това не е всичко: хората продължават да боледуват и умират от недъзи, които елитни семейства и техните фармацевтични картели отказват да лекуват, твърди Айк.

Аз вече съм разказал в своя бюлетин от 9 август, че доктор Ричард Дей, ръководител на организацията „Планирано родителство”, която се занимава с евгеника (б. на http://www.snaiper-bg.net: Евгениката е социална философия, която отстоява подобряването на човешките наследствени белези чрез различни форми на вмешателство) и която се контролира от Рокфелер, пред лекари в Питсбърг през 1969 г. говорил за  приближаващата се трансформация на глобалното общество.

Той помолил лекарите да изключат записващите устройства и да не си водят бележки докато огласява дългия списък на планираните мерки по изменението на обществото на планетата. Но един от лекарите все пак записал това, което ни готвят в рамките на този проект на социалното инженерство, след което направил тази информация достъпна за обществото.

Сега, повече от 40 години по-късно, ние можем с очите си да видим колко точни се оказали „предсказанията” на Ричард Дей  ( “предсказанията” могат да се видят на сайта на автора в бюлетина му от 9 август). На тази конференция през 1969 г. Ричард Дей заявил: ” Ние сега можем да излекуваме всеки вид рак. Цялата информация се пази във фонда „Рокфелер” и може да бъде обнародвана при наличието на съответното разрешение”.

В частност Дей казал, че ако хората бавно умират „от рак или от още нещо”, то това ще може да забави прираста на населението…Тези хора постъпват така, защото нямат душа, коментира Айк.

Фармацевтичната индустрия не си поставя задачата да лекува рака. Защо да се лекува болестта, след като могат да се трупат пари от борбата със симптомите? При това съвсем не е задължително да се разказва на доверчивите пациенти, че отровите в химиотерапията убиват както раковите, така и здравите клетки и като краен резултат – самият човек. Мисля, че това дори не се прави заради парите. Елитът иска да редуцира населението, затова трябва хората да страдат и умират по-рано.

А ако някой лекар изведнъж открие ефективен метод за лечение на рака, той веднага попада под обстрела на официалните медицински структури. Един от тези, които открито тръгнаха срещу системата, е италианският д-р Тулио Симончини. Него започнаха да го преследват от всички страни, хвърлиха го за три години в затвора, защото той започна УСПЕШНО ДА ЛЕКУВА ХОРАТА ДОРИ В ПОСЛЕДЕН СТАДИЙ НА РАЗВИТИЕ НА РАКА!

Неговото „престъпление” се състои в това, че разбрал, че злокачествените тумори – това са разраснали се гъбички от вида кандида ( дрождеподобни гъбички, имащи паразитна природа, които живеят дори в организмите на здрави хора. Силният имунитет ги държи под контрол. Но ако организмът е отслабен, гъбичките се разпространяват по тялото и предизвикват злокачествени тумори).

Ето какво казва моят приятел Майк Ламберт за гъбичките кандида, споделя Айк: „Гъбичките и особено кандида живеят за сметка на гостоприемника. Този организъм, както и всеки друг паразит, за да се възпроизведе, се нуждае от гостоприемник. Продуктите от жизнената дейност на кандида отслабват имунната система и водят до това, че човек се чувства лошо както физически, така и психически”.

Тулио Симончини смята, че ракът е размножили се гъбички кандида и че традиционното обяснение на природата на рака е абсолютно неправилно. Специалист по онкология и метаболитни нарушения, той се изправил срещу интелектуалния конформизъм на традиционната медицина, срещу традиционните методи на „лечение” на глобалната ракова епидемия. Той решил да казва на своите пациенти истината и да не повтаря зазубрените в медицинския институт фрази.

От момента, в който започнал да се занимава с медицина Симончини разбрал, че ракът някак се лекува неправилно. „Аз видях колко много страдат хората. В детското онкологично отделение, в което работех, всички деца умираха. Всичко вътре ми се свиваше от вида на бедните деца, загиващи от химиотерапията и радиацията”. Желанието да помогне на пациентите го подтикнало да търси нови пътища за лечение на тази болест. Симончини решил да отхвърли всичко, което той бил научил за онкологията и да започне собствено независимо изследване.

Той открил, че всички видове рак се проявяват еднакво, независимо в кой орган или тъкан са се образували туморите. Всички злокачествени новообразувания били с бял цвят. Симончини започнал да мисли на какво му прилича раковият тумор. Гъбички кандида? Нима това, което традиционната медицина счита за неконтролируемо деление на клетките, е процес, задействан от самия организъм за защита от кандидоза (млечница)?

Ако се откажем от това предположение, развитието на болестта протича по следния сценарий:

- Гъбичките кандида, обикновено контролирани от силния имунитет, започват да се размножават в отслабналия организъм и образуват своеобразна „колония”.

- В един момент някой от органите се заразява от млечница, но имунитетът се опитва да го защити от чудото нахлуване.

- Клетките на имунитета изграждат защитна бариера от клетки на организма. Именно това традиционната медицина нарича рак.

Смята се, че разпространението на метастазите по организма – това е разпълзяване на „злокачествените” клетки по органите и тъканите.

Но Симончини твърди, че метастазите са предизвикани от това, че гъбичките кандида се разпространяват в организма. А гъбичките могат да бъдат унищожени само от клетки на нормално функциониращ имунитет. Имунната система е ключ към оздравяването.

С всяка година броят на заболелите от рак се увеличава. Не е ли това една добре планирана война против имунитета на човека, война, която става все повече и повече ожесточена?

Имунитетът отслабва от хранителните продукти, хранителните добавки, пестицидите, хербицидите, ваксинациите, електромагнитните и микровълновите технологии, фармацевтичните препарати, стресът в съвременния живот и т.н.

До 2-годишна възраст децата получават около 25 ваксинации. А нали точно в този момент се формира имунитетът им?

Планът на Илюминатите е масова депопулация чрез отслабване на имунната система. А какво съсипва имунитета по-бързо от всичко? Химиотерапията. Добавете към нея и лъчетерапията. Към днешна дата това са най-ефективните методи за разрушаване клетките на организма.

Най-съвременното общопризнато „лечение” в онкологията се основава на постулата ( постулатът е положение, което не е доказано, но се прима от теоретична или практическа необходимост за истина), че раковите клетки ще бъдат убити по-рано от здравите клетки на пациента.

Отровните съединения на химиотерапията убиват клетки на имунната система. Но кандидата – никъде не се дява – тя си остава.

Отломките на имунната система не са в състояние да държат под контрол клетките на кандида. Гъбичките се преселват и в други органи и тъкани. Ракът се разпространява в организма. Тези, които са оздравели след хирургическата намеса и химиотерапията всичко на всичко получават бомба с часовников механизъм.

Имунитетът е разрушен. Появата на рецидиви – въпрос на време. С други думи – химиотерапията убива хората, които уж е длъжна да лекува.

Химиотерапията лекува само от инфекциозното заболяване, предаващо се по полов път. За да се излекуваме от рака трябва да засилим имунитета си, а не да го отслабваме.

Когато Симончини разбрал, че ракът има гъбична природа, той започнал да търси ефективен фунгицид. Но тогава му станало ясно, че противогъбичните препарати не работят. Кандида бързо мутира и до такава степен се приспособява към препарата, че дори започва да се храни с него.

Оставало само старото, проверено, евтино и достъпно средство срещу гъбичните „нападения” – СОДА БИКАРБОНАТ!!! Основният ингредиент (състав) на хлебната сода. Защото гъбичките не могат да се адаптират към сода бикарбонат. Пациентите на Симончини пият содов разтвор или натриев бикарбонат се въвежда директно в тумора с помощта на приспособление, напомнящо ендоскоп (дълга тръбичка, която използват за оглед на вътрешните органи).

През 1983 година Симончини лекувал един италианец на име Хенаро Сангермано, на когото лекарите предрекли смърт след няколко месеца от рак на белите дробове. След непродължително време този човек напълно се излекувал. Ракът изчезнал.

Окрилен от успеха и с други пациенти Симончини представил своите изследвания и наблюдения на Министерството на здравеопазването, надявайки се, че то ще предприеме клинични изследвания и ще провери как работи този модел. Какво било удивлението на доктор Симончини, когато не само че не били разгледани неговите изследвания, но и му отнели медицинските права за лечение на пациенти с лекарства, които били одобрени от властите.

Италианските медии започнали атака срещу Симончини подигравайки го и хвърляйки кал върху неговия метод. И набързо този талантлив доктор попаднал за три години в затвора, сякаш е убивал своите пациенти. Симончини бил обсаден от всички страни.

Медицинските власти завили, че методът за лечение на онкологични заболявания с помощта на сода бикарбонат се явява халюцинация и е опасен. И това в същото време, когато милиони пациенти умират по най-мъчителен начин от „проверената” и „безопасната” химиотерапия. Медиците продължават да забраняват лечението с натриев бикарбонат. Те просто плюят на хората.

За щастие Тулио Симончини не успели да го изплашат. Той продължил своята работа. Сега за него знаят благодарение на интернет. Този лекар върши чудеса и лекува дори най-отписаните онкологични случаи с натриев бикарбонат. В някои случаи процедурата продължава месеци, а в други – например при рака на гърдата – само няколко дни!!! Често д-р Симончини просто обяснява по телефона на хората какво трябва да направят или по електронната поща. Той дори лично не присъства на лечението и въпреки това резултатите надхвърлят очакванията.

Но това още не е всичко. Раковите клетки съдържат уникален биомаркер – ензимът CYP1B1. Ензимите – това са белтъци, които се явяват катализатори на химическите реакции. CYP1B1 изменя химическата структура на вещество, които се нарича салвестрол и се намира в много плодове и зеленчуци. Химическа реакция превръща салвестрола в компонент, който убива раковите клетки без да уврежда здравето.

Ензимът CYP1B1 се изработва само в раковите клетки и реагира на салвестрола от плодовете и зеленчуците, образувайки субстанция, която убива само раковите клетки!

Салвестролът – това е естествената защита, намираща се в плодовете и зеленчуците за борба с гъбичките. Колкото повече растението е подложено на гъбична атака и заболяване, толкова повече салвестрол съдържат плодовете му.

Към тези плодове и зеленчуци спадат ягодите, боровинките, малините, гроздето, черен и червен касис, ябълки, праскови, зелени зеленчуци като броколи и всякакъв вид зеле, артишок, жълти и червени чушки, авокадо, аспержи, патладжан.

Но агро и фармацефтичните компании знаят за това. И ето какво правят: произвеждат химически фунгициди, които убиват гъбичките и пречат за образуването на естествената защита – салвестрол, в растенията  като отговор на гъбичните заболявания. Салвестрол съдържат само плодовете, които не са подложени на обработка с химически фунгициди. Най-разпространените фунгициди блокират изработката на CYP1B1.  Затова ако вие се храните с химически обработени плодове и зеленчуци, то никакъв оздравителен ефект няма да получите от тях.

Вие все още си мислите, че това става случайно? Вие си мислите, че Тулио Симончини са се опитали да го отстранят по погрешка? Не, някои властни семейства искат хората да умират от рак и никакво лекарство да не пречи за това. Те са умствено и емоционално болни, според тях хората са животни. Вашите страдания не ги вълнуват. Обратното – колкото повече, толкова по-добре. Те просто са луди, коментира Айк.

Хубавото е, че „психарят” Симончини продължава да лекува хората, защото в света на „нормалните” милиони пациенти продължават да умират от неправилното лечение, което се базира на неправилни постулати.

Благодарности на такива като него. Той дава надежда в този обърнат наопаки свят, управляван от луди семейства. Нужни са ни такива като него, възкликва Айк.

***

В немските сайтове се уточнява, че по-добре е да се вземе от аптеката чист натриев бикарбонат – Natriumhydrogencarbonat (NaHCO3), защото няма никакви примеси. Познат е още под името натрон. Содата бикарбонат, която се продава по магазините, може да съдържа фосфат или алуминиеви съединения, които в случая да не са особено полезни.
Д-р Тулио Симончини Не използва конвенционални методи за третиране при лечение на рак. Той достига 90 % успех при пълното премахване на рак при пациенти, използвайки Хлебната сода в разтворима форма. Впечатляващото нещо е, че независимо от вида рак на пациента, това няма значение за пълното му излекуване.Има значение само мястото, където е локализиран тумора, което е важно за излекуването с успех. Важното е, катетър (интравенозно или директно) да достигне до колонията Candida albicans , която се намира във формирания тумор. Вкарването на тънък катетър трябва да е съобразено с много неща и не става отведнъж. Прави се бавно и много внимателно!

AddThis Social Bookmark Button
 


.

МИКРОСЛУШАЛКА

Микро слушалка

АЛОЕ ВЕРА

Алое Вера за пиене
Aloe drinks

Препиши

Теми и реферати
Банер

СОК ОТ АЛОЕ ВЕРА

Сок от алое
Банер

ALOETO.COM

КАК ДА ЗАСИЛЯ ИМУННАТА СИ СИСТЕМА ЗА ПРЕЗ ЗИМАТА?


My Zimbio www.bilko-lechenie.com