Неделя, 24 Октомври 2021
   

Търсене на статия

Микрослушалки

Микрослушалка
микро слушалка
.
ПИЕЛОНЕФРИТ

 

    

 

 

         ПРИ  ПИЕЛОНЕФРИТ  ( Инфекциозно заболяване, възпаление на бъбреците ) – Лечение:  Билката полски хвощ се вари в 1 л. вода и се пие вместо друга течност около 1 месец. Тази билка е и за камъни в бъбреците, и за цистит.

         ПИЕЛОНЕФРИТ  -  Цвят глог, черешови дръжки, царевична коса, корени пирей по 100 г. листа бреза, ленено семе и пъпешово семе по 25 г. листа червена боровинка 60 г. От тази смес се взимат 2 с. лъж. и се слагат в 600 мл. вода да ври 5 мин. След изстиване се прецежда и се пие по 100 мл. преди ядене 4 пъти дневно. Вместо вода се пие отвара от шипки ( 3 с. лъж. счукани шипки се варят в 1 л. вода 10 мин.). Лечението да се провежда със знанието на лекаря.

          БОЛНИ  БЪБРЕЦИ  -  Да пие чай от тиквено семе и да счука 2 пакетчета ленено семе и да налага болното място.

         УКРЕПВАНЕ  И  ПРОЧИСТВАНЕ  НА  БЪБРЕЦИТЕ  -  В продължение на 2 – 3 часа се пие по малко бира. Едновременно с това се приемат 3 – 4 с. лъж. пчелен мед на малки порции ( бавно ) и смлените ядки на 15 – 20 ореха.

         ПРИ  ЗАБОЛЯВАНИЯ  НА  БЪБРЕЦИТЕ,  ЧЕРНИЯ  ДРОБ  И  ЖЛЪЧКАТА  -  В продължение на месец да се приема сутрин и вечер на гладно по 1 ч.чаша прясно изцеден сок от сурова тиква.

AddThis Social Bookmark Button
 
.

МИКРОСЛУШАЛКА

Микро слушалка

АЛОЕ ВЕРА

Алое Вера за пиене
Aloe drinks

Препиши

Теми и реферати
Банер

СОК ОТ АЛОЕ ВЕРА

Сок от алое
Банер

ALOETO.COM

КАК ДА ЗАСИЛЯ ИМУННАТА СИ СИСТЕМА ЗА ПРЕЗ ЗИМАТА?


My Zimbio www.bilko-lechenie.com