Четвъртък, 09 Декември 2021
   

Търсене на статия

Микрослушалки

Микрослушалка
микро слушалка
.
ЛУМБАГО - БИЛКОЛЕЧЕНИЕ

ЛУМБАГО - БИЛКОЛЕЧЕНИЕ

При лумбаго (болки в кръста) получавва се от преомора. Лечение с билки: смесват се 3 с. лъж. пресята пепел от лозови пръчки с 4 глави счукан чесън. Към тях се прибавя лъжица и половина свинска мас. Разбърква се и от получената смес се намазва върху парче плат. След като се намаже болното място хубаво със спирт, върху него се поставя парчето плат със сместа. Върху него се поставя парче найлон и след това се превързва с вълнен плат. Престоява се така около 3 часа. Процедурата се прави 3 поредни вечери. След това се почива 20 - 25 дни и ако е необходимо процедурата се повтаря.

         Счукани 4 глави чесън се смесват с горчица на прах. След това се разреждат с малко отвара от орехова шума. Получената смес се поставя на кръста и се държи докато кожата зачервенее. Със вълнен шал се увива кръста.

         Жълтъка на 1 яйце се намазва върху парче памучен плат. Поръсва се със смлян черен пипер. Слага се на болното място и се превързва с топъл вълнен шал. Така се прави до оздравяване.

         Настърган хрян се налага на болното място на кръста. След като силно започне да пари се сваля.

         Листата на бяло пресно зеле (вътрешните листа) се счукват хубаво с дървен чук. Поставят се на болното място и се превързват с вълнен шал. След като така се преспи, на сутринта се сваля превръзката.

        Върху болното място се налагат няколко печени патладжана. Превързват се към тялото да не падат и така се преспива цяла нощ.

AddThis Social Bookmark Button
 
.

МИКРОСЛУШАЛКА

КАК ДА ИЗКАРАМ ОТЛИЧЕН 6 НА ВСЕКИ ИЗПИТ ?

АЛОЕ ВЕРА

Алое Вера за пиене
Aloe drinks

Препиши

Теми и реферати
Банер

СОК ОТ АЛОЕ ВЕРА

Сок от алое
Банер

ALOETO.COM

КАК ДА ЗАСИЛЯ ИМУННАТА СИ СИСТЕМА ЗА ПРЕЗ ЗИМАТА?


My Zimbio www.bilko-lechenie.com