Четвъртък, 09 Декември 2021
   

Търсене на статия

Микрослушалки

Микрослушалка
микро слушалка
.
ШИПОВЕ

 

 

 

 

ШИПОВЕ

 

 

 

     ШИПОВЕ. Независимо къде са шиповете, 3 глави чесън се счукват в дървено хаванче добавя се 100г. мед и 2 с. лъж. хума. Всичко се разбърква добре. Петите се намазват с мазен крем или олио, след това – с приготвената смес. Отгоре се слага найлон и се обуват чорапи. Престоява 1 час. Краката се излъват и отново се намазват с крем. Прави се всеки ден.

   От едро царевично брашно (като грис) се правят питки. Петите се мажат с мазен крем, питките се слагат върху тях и се прави превръзка. Престоява 1 час и краката сеизмиват, намазват се с крем. Прави се няколко пъти седмично.

   В ябълков оцет се натопяват парчета памук, слагат се на петите, превъръзват се и престояват 1 час.

   Смесват се 1 шише обезболяващ спирт, 1 ампула течен аналгин и 1 шишенце (20мл.) йодна тинктура. Намажете обилно с памуче преди лягане болното място. Изчакайте да засъхне и така преспете. Прави се през вечер до изчезването на болката.

 

Шипове  в  коляното

 

Смесват се по 2 с. лъж. свинска мас и сяра на прах. Болното място се маже и се прави компрес за 3 денонощия.

   Смесват се по 2 ч. лъж. оцет, 2 с. лъж. морска сол и 1 с. лъж. сода за хляб. Вечер болното място се маже.

   25 счукани диви кестени се смесват с 600 мл. силна ракия. Престоява 1 месец. Болното място се маже първо с вазелин, после и с готовата смес. Превързва се.

   Със ситно настъргани корени от хрян, брашно и оцет се меси малка питка. Коляното се намазва с олио, за да не изгаря кожата, слага се питката, превързва се и се държи не повече от 20-25 мин. Ако болката се появи пак, се повтаря.

   В 500 мл.вряща вода се слагат 3 с. лъж. настъргана целина. Ври 3 мин. на тих огън. Изстива прецежда се и се пие по 1 винена чаша  4 пъти на ден 20 мин. преди хранене.

   Вълнено парче плат се напоява с ябълков оцет наръсва се със счукан тамян и се увива около коляното. Превързва се.

   Счукват се на ситно черупки от яйца. Добавя се ябълков оцет и болните места се разтриват. След това се превързват с вълнен плат.

   Смесват се 500 мл. ракия и 7 счукани аспирина. Престояват на тъмно в продължение от 1 месец. Болното място се маже и се прави компрес с вълнено парче плат.

 

AddThis Social Bookmark Button
 
.

МИКРОСЛУШАЛКА

Как да изкарам отличен 6 на всеки изпит

АЛОЕ ВЕРА

Алое Вера за пиене
Aloe drinks

Препиши

Теми и реферати
Банер

СОК ОТ АЛОЕ ВЕРА

Сок от алое
Банер

ALOETO.COM

КАК ДА ЗАСИЛЯ ИМУННАТА СИ СИСТЕМА ЗА ПРЕЗ ЗИМАТА?


My Zimbio www.bilko-lechenie.com